Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Βραδιές ποίησης από τον Κλάδο Τέχνης & Ψυχιατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

 

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 09:53)

Περισσότερα...

 

Ημερίδα του Κλάδου “Ψυχιατρική & Θρησκεία” της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, με τίτλο “Ψυχιατρική & Θρησκεία: Συγκλίσεις και Αποκλίσεις”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Κλάδος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας «Ψυχιατρική και Θρησκεία» διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ψυχιατρική και Θρησκεία: Συγκλίσεις και Αποκλίσεις». Περιλαμβάνονται δυο εκδηλώσεις με δυο στρογγυλά τραπέζια.

Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας για τη σύλληψη του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Τουρκίας

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στην διεθνή κινητοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ψυχιατρική Εταιρεία (EPA) και την Παγκόσμια Ψυχιατρική Εταιρεία (WPA) για την απελευθέρωση του προέδρου και του γενικού γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Τουρκίας (Turkish Medical Association). Είναι και οι δύο ψυχίατροι και συνελήφθησαν στις 30 Ιανουαρίου όταν μίλησαν δημόσια για τα οργανικά, ψυχολογικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα υγείας που προκαλεί η συνεχιζόμενη πολεμική σύγκρουση.

2 Φεβρουαρίου 2018
Το ΔΣ της ΕΨΕ

Περισσότερα...

 

Αφιέρωμα “Κινηματογράφος & Ψυχιατρική” του Κλάδου Τέχνης & Ψυχιατρικής, σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη Ελλάδος, για το έτος 2018

Δελτίο Τύπου
Κινηματογράφος και Ψυχιατρική
Αφιέρωμα «Η πρόκληση του πάθους-από τον Έρωτα στον θάνατο»
Κινηματογράφος «Λαΐς» οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-135, είσοδος 7 ευρώ.
Κυριακή 12.00 το μεσημέρι από 11 Φεβρουαρίου έως 22 Απριλίου

Περισσότερα...

 

Μετάθεση της προγραμματισμένης εκδήλωσης στις 4/2/2018 για την ποίηση, του κλάδου Τέχνη και Ψυχιατρική

Ο Κλάδος "Τέχνη και Ψυχιατρική" της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας μεταθέτει την προγραμματισμένη βραδιά ποίησης για τον Καβάφη από τις 4 Φεβρουαρίου 2018, στις 22 Απριλίου 2018. Η αναβολή κρίθηκε απαραίτητη λόγω της γειτνίασης της οικίας Κατακουζηνού με την πλατεία Συντάγματος όπου θα λάβει χώρα στις 4/2/18 το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Η επόμενη βραδιά στις 25 Φεβρουαρίου 2018 για τον Διονύσιο Σολωμό θα πραγματοποιηθεί κανονικά.