"ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ"

Τριμηνιαία έκδοση της
Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Περιοδικό ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

 

34η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων» 19-21/10/2018

Φωτογραφίες

"Τα Νέα της ΕΨΕ"
Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση
TaNeaEPSE

Φωτογραφίες από το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Διαφήμιση

4oPsychFarm

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3oPsychofarma

Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Ημερίδα “Η κατάθλιψη σήμερα : Θέματα διάγνωσης – έκβασης και ψυχομετρικές εκτιμήσεις”

H Ημερίδα με τίτλο "Η Κατάθλιψη σήμερα: Θέματα διάγνωσης – έκβασης και ψυχομετρικές εκτιμήσεις", η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2012, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την καινούργια Ακαδημαϊκή χρονιά, μετά το Σεπτέμβριο. Οι δηλώσεις συμμετοχής που έχουν κατατεθεί θα ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία.

 

Πρόσκληση σε Επιστημονική Ημερίδα

Η Συντακτική Επιτροπή της Επιθεώρησης Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας ΕΠΙΣΤΗΜΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΑ, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα, σας προσκαλεί στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Τραύμα και Κρίση».

Περισσότερα...

 

Προκήρυξη θέσης Επικουρικού Επιμελητή Παιδοψυχιάτρου, Πανεπ. Ψυχιατρική Κλινική ΠΑΓΝΗ

Σας ενημερώνουμε ότι έχει προκηρυχθεί θέση Επικουρικού Επιμελητή Παιδοψυχίατρου για την Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ. Η θέση αυτή προκηρύσσεται για να καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας της  Παιδοψυχιατρικής Κλινικής,  που έχει εγκριθεί από τα ευρωπαϊκά προγράμματα (Προϋπολογισμός 1,2 εκατ. ευρώ).

Πλήρης ανακοίνωση

 

Ανακοίνωση για εκπαιδευτικά σεμινάρια

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ήδη, συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την έκδοση  και έκτοτε την ανελλιπή κυκλοφορία και συνεχή αναβάθμιση του περιοδικού "Ψυχιατρική", επισήμου περιοδικού της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (ΕΨΕ).

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2012 20:35)

Περισσότερα...

 

Επιστολή κ. Χ. Βαρουχάκη

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα της Διημερίδας της Ε.Ψ.Ε , όπως διαμορφώθηκε τελικά, ο συνάδελφος κ. Δ. Αναγνωστόπουλος και εγώ θα συντονίσουμε μια συζήτηση που θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 6 Απριλίου από 17.30 – 19.00 και θα επικεντρωθεί κυρίως σε τρία βασικά ζητήματα που πρότεινα επειδή θεώρησα ότι απασχολούν και προβληματίζουν έντονα τους συναδέλφους μας και τους άλλους συνεργάτες μας στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας : Το μέλλον και ο ρόλος των ειδικών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων που δεν έκλεισαν ακόμη, ο ρόλος του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα , η υπεράσπιση των ψυχικά πασχόντων και των εργαζομένων σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας.

Περισσότερα...