"ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ"

Τριμηνιαία έκδοση της
Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Περιοδικό ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

 

34η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων» 19-21/10/2018

Φωτογραφίες

"Τα Νέα της ΕΨΕ"
Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση
TaNeaEPSE

Φωτογραφίες από το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Διαφήμιση

4oPsychFarm

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3oPsychofarma

Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

XIX International Symposium about Current Issues and Controversies in Psychiatry: New approaches in Depression

XIX International Symposium about Current Issues and Controversies in Psychiatry: New approaches in Depression - Banner

Dear sirs/madams,

We are pleased to get in touch with you from the Organizing Secretariat of the next:

XIX International Symposium about Current Issues and Controversies in Psychiatry: New approaches in Depresion.

Περισσότερα...

 

Πρόσκληση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, στην επιθυμία του να συνδράμει στην αντιμετώπιση των ψυχιατρικών προβλημάτων που απορρέουν από την τρέχουσα οικονομική κρίση, αποφάσισε να προτείνει την συνεργασία της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες είναι ευπρόσδεκτες και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, με πρωτοβουλία των Περιφερειακών μας Τμημάτων.

Όσοι θα ήθελαν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, παρακαλούμε να το γνωστοποιήσουν στην γραμματεία της Εταιρείας μας.

Ο Πρόεδρος 
Καθηγητής Ι. Γκιουζέπας 
 

Δελτίο Τύπου – Μήνας Κινηματογράφου του Κλάδου “Τέχνης & Ψυχιατρικής” της ΕΨΕ

Για πέμπτη χρονιά θα επαναληφθεί και φέτος ο ‘Μήνας Κινηματογράφου’ που οργανώνει ο Κύκλος «Τέχνη και Ψυχιατρική» της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ. Η επιτυχία των προηγούμενων χρόνων και η αυθόρμητη συμμετοχή των θεατών στις συζητήσεις που ακολουθούν μετά από κάθε προβολή μας ενισχύει να συνεχίσουμε αυτό το έργο και φέτος.

Για περισότερες πληροφορίες δείτε το πλήρες δελτίο τύπου

 

Επιστολή του Καθηγητού κ. Γ. Χριστοδούλου

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά που με τιμήσατε με την προσέλευσή σας στην τελετή επίδοσης Τιμητικού Τόμου στο πρόσωπό μου, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου μας στις 20 Δεκεμβρίου του χρόνου που πέρασε. Όσοι από σας παρακολουθήσατε την τελετή, πιστεύω ότι αντιληφθήκατε το πολύ ζεστό κλίμα που δημιούργησαν  οι συνάδελφοί μας που μίλησαν. Εγώ τουλάχιστον το αισθάνθηκα, όπως αισθάνθηκα και τη δική σας παρουσία και συμπαράσταση. Σας στέλνω μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση και από την δεξίωση που ακολούθησε.

Περισσότερα...

 

Ετήσια συνάντηση του Περιφερειακού Τμήματος της Μεγάλης Βρετανίας της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

"Το περιφερειακό τμήμα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας στη Μεγάλη Βρετανία διοργανώνει την ετήσια συνάντησή του την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012 στο Λονδίνο. H συνάντηση περιλαμβάνει τη γενική συνέλευση του τμήματος, επιστημονικές ομιλίες και δείπνο ακολουθούμενο από ομιλία του Καθηγητή Πάνου Βοστάνη, Καθ. Παιδικής και Εφηβικής Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Leicester.
Περισσότερες πληροφορίες για τη συνάντηση στη συνημμένη πρόσκληση (invitation.doc) και στo παρακάτω email: Eleni Palazidou, Academic Secretary Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Επίσης, οι λοιπές δραστηριότητες του τμήματος συνοψίζονται στο συνημμένο ενημερωτικό δελτίο (newsletter.pdf)"

Το περιφερειακό τμήμα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας στη Μεγάλη Βρετανία διοργανώνει την ετήσια συνάντησή του την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012 στο Λονδίνο. H συνάντηση περιλαμβάνει τη γενική συνέλευση του τμήματος, επιστημονικές ομιλίες και δείπνο ακολουθούμενο από ομιλία του Καθηγητή Πάνου Βοστάνη, Καθ. Παιδικής και Εφηβικής Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Leicester.

Περισσότερα...