"ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ"

Τριμηνιαία έκδοση της
Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Περιοδικό ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

 

34η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων» 19-21/10/2018

Φωτογραφίες

"Τα Νέα της ΕΨΕ"
Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση
TaNeaEPSE

Φωτογραφίες από το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Διαφήμιση

4oPsychFarm

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3oPsychofarma

Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Ανακοίνωση για Επιστημονική Εκδήλωση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας στο 37ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο

Στα πλαίσια του 37ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου που θα γίνει από 17 έως 21 Μαΐου 2011, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 και ώρα 09.30 – 12.30 στην Αίθουσα «ΕΡΑΤΩ» του Ξενοδοχείου HILTON με το ακόλουθο πρόγραμμα: 

Περισσότερα...

 

Ημερίδα της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας, 2 Απριλίου 2011

Η Επιτροπή Κοινοτικών Δραστηριοτήτων της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας σας προσκαλεί σε ηερίδα ε θέα:
ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ
το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 και ώρα 12.00 - 18.00
Στόχος της ημερίδας είναι η ανάπτυξη των προβληματισμών και ο διάλογος
μεταξύ των εκλεκτών ομιλητών και του κοινού πάνω στο θέμα των φυσικών
καταστροφών και των σχέσεων τους με την καταστροφικότητα τού ανθρώπου και
την ψυχική του οδύνη.

HPS LogoΗ Επιτροπή Κοινοτικών Δραστηριοτήτων της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέα: ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 και ώρα 12.00 - 18.00 Στόχος της ημερίδας είναι η ανάπτυξη των προβληματισμών και ο διάλογος μεταξύ των εκλεκτών ομιλητών και του κοινού πάνω στο θέμα των φυσικών καταστροφών και των σχέσεων τους με την καταστροφικότητα τού ανθρώπου και την ψυχική του οδύνη.

Λεπτομέρειες - Πρόγραμμα (pdf)

 

Ομιλία με θέμα “Η λειτουργία της παρατήρησης, των συνδέσεων και της εμπερίεξης: Μια ψυχαναλυτική προσέγγιση στην εργασία με γονείς και βρέφη / νήπια” στις 18/3/2011

LogoΗ Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού και Εφήβου & ο εκπαιδευτικός τομέας της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου, διοργανώνουν την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 ώρα 8:30 μ.μ, ομιλία με θέμα:

"Η λειτουργία της παρατήρησης, των συνδέσεων και της εμπερίεξης:  Μια ψυχαναλυτική προσέγγιση στην εργασία με γονείς και βρέφη/νήπια".  Ομιλήτρια: Louise Emanuel, PhD. Ψυχοθεραπεύτρια Παιδιών & Εφήβων  Διευθύντρια μεταπτυχιακού προγράμματος (MA) Infant Mental Health (Ανάπτυξη και Ψυχική Υγεία Βρεφών και Νηπίων) Tavistock Clinic & University of East London.

Περισσότερα...

 

Αποτελέσματα Εκλογών Κλάδου Ψυχοθεραπείας

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 έλαβε χώρα η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Κλάδου Ψυχοθεραπείας της Εταιρείας μας. Τον απολογισμό της θητείας της, ο οποίος έγινε δεκτός από την συνέλευση, έκανε η απερχόμενη τριμελής  συντονιστική επιτροπή του Κλάδου.
Στις εκλογές που επακολούθησαν για την ανάδειξη νέας τριμελούς συντονιστικής επιτροπής υποψηφιότητα έθεσαν οι κ.κ. Χαρά Καραμανωλάκη, Κάτια Χαραλαμπάκη, Γιάννης Μιχόπουλος Δημήτρης Λίβας και Γρηγόρης Σίμος.
Εκλέχθηκαν οι τρεις πρώτοι,ες υποψήφιοι,ες οι οποίοι,ες συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Χαρά Καραμανωλάκη, Γραμματείς: Κάτια Χαραλαμπάκη, Γιάννης Μιχόπουλος.
Η συντονιστική επιτροπή
Χαρά Καραμανωλάκη     Κάτια Χαραλαμπάκη     Γιάννης Μιχόπουλος

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 έλαβε χώρα η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Κλάδου Ψυχοθεραπείας της Εταιρείας μας. Τον απολογισμό της θητείας της, ο οποίος έγινε δεκτός από την συνέλευση, έκανε η απερχόμενη τριμελής  συντονιστική επιτροπή του Κλάδου.

Περισσότερα...

 

Προκήρυξη θέσεως Επιμελητού Β΄ Ψυχιάτρου στο Γ.Ν. Μυτιλήνης “Βοστάνειο”

Εν όψει της επικείμενης επαναπροκήρυξης της οργανικής θέσεως επιμελητού Β' ψυχιάτρου στο Γ.Ν. Μυτιλήνης "Βοστάνειο"- ενημερώνουμε τους συναδέλφους ψυχιάτρους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την επικείμενη προκήρυξη της οργανικής θέσεως, να επικοινωνήσουν με την γραμματεία:
κύριο Στελλάτο Γεράσιμο   τηλ.  2251351330

Εν όψει της επικείμενης επαναπροκήρυξης της οργανικής θέσεως επιμελητού Β' ψυχιάτρου στο Γ.Ν. Μυτιλήνης "Βοστάνειο"- ενημερώνουμε τους συναδέλφους ψυχιάτρους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την επικείμενη προκήρυξη της οργανικής θέσεως, να επικοινωνήσουν με την γραμματεία: κύριο Στελλάτο Γεράσιμο τηλ. 2251351330.