"ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ"

Τριμηνιαία έκδοση της
Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Περιοδικό ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

 

34η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων» 19-21/10/2018

Φωτογραφίες

"Τα Νέα της ΕΨΕ"
Περιοδική Ενημερωτική Έκδοση
TaNeaEPSE

Φωτογραφίες από το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής

Διαφήμιση

4oPsychFarm

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3oPsychofarma

Διαφήμιση
GreekEnglish (United Kingdom)

Διοργάνωση Σεμιναρίων Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας, από την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία, 2017-2018

Κλάδος Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας

22-9-2017

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και κατά τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά θα πραγματοποιηθούν τα Σεμινάρια που διοργανώνει ο Κλάδος για ενημέρωση των συναδέλφων, κυρίως των νέων, σε πρακτικά θέματα Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας.

Το σεμινάριο έχει σκοπό να καλύψει το φάσμα της θεραπευτικής των ψυχικών διαταραχών, να προσφέρει τις τρέχουσες γνώσεις για την ορθή και ασφαλή χρήση των φαρμάκων και να ενισχύσει τις θεραπευτικές δεξιότητες των εκπαιδευομένων.

 

Το σεμινάριο θα διεξάγεται στα γραφεία της ΕΨΕ κάθε Τρίτη 7.00 – 8.30 μ. μ. και θα περιλαμβάνει 15 συνεδρίες με εισηγήσεις σε επίκαιρα θέματα κλινικής ψυχοφαρμακολογίας.

Μετά από επιθυμία πολλών συναδέλφων μας από την επαρχία που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, η Επιτροπή προτίθεται να ικανοποιήσει το αίτημα, μέσω ζωντανής αναμετάδοσης (LIVE STREAM). Η ζωντανή αναμετάδοση αφορά μόνο τους συναδέλφους από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Το κόστος συμμετοχής θα εξακολουθήσει να είναι 120€.

Η έναρξη του σεμιναρίου χρονοθετείται περί τα μέσα Νοεμβρίου. Θα περιλαμβάνει 30 άτομα και θα έχει διάρκεια 15 εβδομάδες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα γραφεία της ΕΨΕ, τηλέφωνο 2107214184, fax 2107242032, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , μέχρι 15.10.2017, διευκρινίζοντας στο e-mail αν θέλετε μέσω LIVE STREAM ή με φυσική παρουσία.

Αν υπερκαλυφθεί ο αριθμός των ενδιαφερομένων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα ακολουθήσει επόμενη σειρά, ενώ ενδέχεται να “τρέξει” παράλληλη σειρά σε διαφορετική ημέρα της εβδομάδας.

Με δεδομένη τη ραγδαία αύξηση των γνώσεων στην κλινική ψυχοφαρμακολογία, την ελλιπή εκπαίδευση των συναδέλφων κατά την ειδίκευσή τους και τις τρέχουσες θεραπευτικές αναγκαιότητες, πιστεύουμε ότι η συμβολή της ΕΨΕ στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των συναδέλφων καθίσταται αναγκαία.

Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης με Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (CME CREDITS).

Αίτηση συμμετοχής

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η Τριμελής Επιτροπή του Κλάδου

Β. Αλεβίζος, Χ. Τουλούμης, Ε. Σιούτη